Helvaların temelinde tahin yer alır. Yani bu lezzetin yolculuğu aslında susam ile başlar. Hem besleyici hem de tatlı ihtiyacını karşılayan pratik bir ürün olması helvayı çok farklı hale getirir. Kahvaltıda tüketilebilir, gün içinde atıştırmalık olarak tercih edilebilir ve akşam yemeklerinin ardından tatlı olarak da sofraya yakışır.
Ramazan sofralarında bereketi hissettiren tatlardan biridir. Klasik sade, kakaolu ve fıstıklı helva çeşitlerinin yanında, Ermenek yöresine özgü özel helva türleri de bu kategoride yer alır. Farklılaşan lezzetiyle damağınızda daha keskin bir tat bırakır.
Kısacası helva; sade, doğal ve yıllardır sevilen bir tat olarak sofralarımızda her zaman kendine yer bulur.
1 ile 11 arası gösteriliyor (11 Toplam - 1 Sayfa)








